DRÓNFELVÉTELEK

DRÓNOZÁS ULTRA 4K MINŐSÉGBEN ÉGEN FÖLDÖN ÉJJEL ÉS NAPPAL HŐSÉGBEN ÉS FAGYBAN BÁRHOL ÉS BÁRMIKOR

Professzionális drónozásunkhoz a DJI piacvezető csúcs típusú drónjaikat használjuk, amelyek a legfejlettebb technológiával rendelkeznek a piacon. Ezek a drónok kiváló minőségű képek és videók rögzítésére alkalmasak.

Készüljön fel arra, hogy teljesen új szemszögből lássa a világot élvonalbeli drónos filmezési szolgáltatásainkkal. A VISIONSTUDIO-nál kihasználjuk a dróntechnológia erejét, hogy lélegzetelállító légifelvételeket készítsünk, amelyek új magasságokba emelik a látványvilágot

Az elmúlt 11 évben…

Km repülés

Felszállás

Repült idő

Legyen szó filmesről, rendezvényszervezőről vagy ingatlanfejlesztőről, szakképzett drónpilótáink lenyűgöző légifelvételeket készítenek, amelyek magával ragadó és dinamikus elemet adnak projektjének. A legmodernebb berendezéseinkkel és a biztonsági protokollok szigorú betartásával biztosítjuk, hogy minden felvétel filmszerű legyen, magával ragadó és összhangban legyen az Ön kreatív elképzeléseivel. Az elsöprő tájképektől a lebilincselő akciósorozatokig engedje meg, hogy a légi forgatás teljes potenciálját kiaknázzuk következő produkciójához.

Balaland reklámfilm forgatás 2023 március

Hatósági engedélyek

Rendelkezünk minden hatósági engedéllyel és engedélyeztetéssel, amelyek Magyarországon és az Európai Unióban szükségesek a drónok szakszerű használatához. Ez biztosítja, hogy szolgáltatásunk teljes mértékben jogszabályoknak megfelelő és biztonságos.

Tapasztalt szakemberek

Csapatunkban képzett drónpilóták dolgoznak, akiknek évek óta van tapasztalata a drónok kezelésében és a légi felvételek készítésében. A szakértelmünk garancia arra, hogy magas színvonalú és látványos eredményeket érünk el.

Széleskörű szolgáltatások

Kínálunk számos drónos szolgáltatást, amelyek megfelelnek az ügyfelek különböző igényeinek. Ide tartozhatnak légifelvételek, videókészítés, ingatlanfotózás, reklámok készítése és még sok más. Rugalmasan alkalmazkodunk az ügyfelek egyedi igényeihez.